Så er dag 4 så godt som overstået, og det er efterhånden svært at beholde NEJ hatten på.

Dagen har budt på sol fra morgen til aften og det har endda været muligt at ligge på et tæppe ved stranden og slikke lidt solskin. Det bliver spændende at se om vi har fået lidt farve, men det er nok begrænset for det var for koldt til at tage tøjet af…

Dagen begyndte ellers stort set i samme spor som de forgange var sluttet. Om end man ikke skulle tro det muligt, så blæste det faktisk endnu mere i nat, end det havde gjort i løbet af dagen.

Og her var det så vi blev endnu en erfaring rigere. Det er ikke nødvendigvis en god idé at parkere helt op af pladsens beplantning for på den måde at få mest ud af den plads man lynhurtigt får ejerfornemmelser over.

Gør man det alligevel – eller ved man bare ikke bedre – finder man hurtigt ud af at træer, buske m.m. ikke står stille når det blæser, og holder man tæt nok på – ja så kan de nå vognen.

Nu er siderne på sådan en vogn malet og når man kører en fugtig gren frem og tilbage over sådan en flade, kommer man lynhurtigt til at tænke på ”gaffel trukket over tallerken”,” kridt på tavle” m.m..

PIV PIV SKRAT SKRAT – 15 cm. fra øret – med udsigt til, at det ville fortsætte hele natten !

Her var to muligheder. Enten kunne jeg ligge et par timer og forsøge at overbevise mig selv om, at jeg på et tidspunkt nok blev træt nok til at falde i søvn, eller også kunne jeg løse problemet.

Valget faldt på det sidste, og derfor kunne man kl. 01:30 finde mig, iført undertøj, en t-shirt og med en lygte i munden, i gang med at beskære pladsens beplantning med en brødkniv.

Problem solved – og natten forløb roligt, selvom jeg et par gange var ret overbevist om, at nu havde vi sluppet jorden og var lige i hælene på alle Hellerup´erne på vej mod Syd.

Her fra sidst på eftermiddagen har det så været stort set vindstille og for første gang var der udsigt til at vi kunne bruge forteltet om aftenen – hvis det da ikke lige var fordi vi har pillet det ned.

De havde lovet regn her til aften og da vi skal videre i morgen tidlig, var det bare med at få det ned inden det blev vådt.

Hold da op det var nemt – hvordan pokker kunne det være så svært at sætte op ?

IMG_7731I morgen går turen til Fårup Sommerland og det må med vanligt omhu siges at være en godt valgt dag, da det stort set er den eneste dag de har lovet heldagsregn. Siden da har DMI godt nok trukket i land så måske bliver det ikke så slemt. Utroligt at det skulle ske lige præcis i morgen for DMI tager jo stort set aldrig fejl !

Tilbage står lige at fortælle at selvom det var noget køligt ved stranden i eftermiddags, så tog Lone alligevel skridtet fuldt ud og hoppede i bølgen blå. RESPEKT !

Derudover en almindelig servicemeddelelse – det gode vejr starter på fredag hvis nogen skulle være det mindste i tvivl.