Det siges jo at intet nyt er godt nyt og det er også tilfældet på slutningen af vores campingliv.

Campingvognen blev søndag leveret tilbage til udlejer og mod alle odds var der faktisk ikke tilføjet nye skader – selvom jeg periodisk følte at vi gjorde hvad vi kunne for at det modsatte skulle lykkes.

IMG_1343Det var nu med lidt vemod at vognen blev afleveret, for den sidste uge på Hvidbjerg camping opvejede til fulde den møg uge vi startede ud med. Samtidig var vi blevet helt rutineret i at opsætte og nedtage fortelt, så alt i alt gik det hele lidt nemmere.

Ligeledes var rutinen på plads, hvad angår det at bevæge sig i en campingvogn, og flere gange lykkedes det faktisk at passere hinanden i vognen, uden modparten endte med hovedet i et køkkenskab, eller var væltet ned i siddegruppen.

Efter overnatningerne på Jambo var vi ellers ret overbevist om at det ikke kunne gøres ret meget bedre i Danmark – men her tog vi fejl. Hvidbjerg Camping ved Blåvand gav den en lige højre – her er det bestemt ikke utænkeligt at vi dukker op igen. God strand, stort indendørs badeland, stor indendørs- og udendørs legeplads – for bare at nævne nogle af de mange tilbud.

Alt i alt var det en god ferie, selvom vi i starten gav udtryk for det modsatte. Skal vi så ud og købe campingvogn ?  Nej det skal vi ikke !

Det kostede os 6.500 kr. at leje vognen i to uger og til de penge kan man ikke få meget vogn når man regner på afdrag og vedligehold. Da vi samtidig ikke tror vi får brugt en vogn uden for sommerferien giver det ingen mening af have sådan en stående og fylde i indkørslen – så vi lejer nok bare igen hvis det bliver aktuelt.