Hip hurra det var min fødselsdag – Super mange tak for alle de hilsner der tikkede ind på FB i løbet af dagen – det var dejligt.

Torsdag blev som planlagt brugt på familie-tur til Fårup Sommerland. Det virkede ikke som verdens bedste idé, for der var stort set lovet regn fra morgen til aften.

Det er dog prøvet før – og vi ved af erfaring at regntøj til 3000 mm vandsøjle ikke er nok i Falken – så vi drog af sted mod Fårup.

IMG_1310Nu er det så man overvejer om man burde sende et takkebrev til DMI, for de gjorde det igen. Lovede rigtigt dårligt vejr – og så kom der ikke en dråbe vand i parkens åbningstid.

Tværtimod skinnede solen stort set hele dagen og det var i løbet af dagen så varmt at der ingen problemer var med at holde varmen i parkens vandland (Det siger ikke så lidt, for mine vikinge gener er for længst udvandet af dårlig indflydelse).

Jeg kan godt forstå hvis ejerne af div. forlystelsesparker er godt trætte af DMI for der var ikke et øje i parken pga. de dystre udsigter.

Vi fik, da vi tog hjem, at vide, at der havde været 5000 mennesker i parken – det er ca. 1/5 af hvad der er på en varm solsikker sommerdag.

Det betød også, at køer til forlystelserne var et ukendt begreb, og de fleste steder fik man lov til at blive siddende efter endt tur, bare man hostede noget der mindede om ekstra-tur!

I Fårup skal jeg ellers love for, at det at køre med campingvogn, kommer til sin ret. Når man kommer i sådan et skrummel bliver man henvist til storvognspladserne, som de meget belejligt har placeret lige uden for indgangen til parken. Det bliver ikke bedre, og hvor var det belejligt at man lige kunne smutte ud og skifte når det blev for varmt, eller man skulle i badeland.

Efter endt Fårup-tur gik turen mod Jambo Feriepark – en tur på godt 3 km. Pladsen er flere gange kåret som værende mellem Europas bedste, og tilbuddende er så omfangsrige at man for længst har droppet ordet campingplads til fordel for feriepark.

Ud over de helt elementære ting som pool, kæmpe legeplads m.m. er faciliteterne af sådan en kvalitet at de fleste husejere vil se på det med svær misundelse i øjnene.

Derudover er der en helt fantastisk stemning på pladsen. Da vi ankom til den lomme vi havde fået plads i, gik der ikke ret lang tid før folk kom ud af teltene og hujede, klappede og vinkede til os.

Hvilken modtagelse – har aldrig oplevet noget lignende – man følte sig jo som royal.

Desværre fandt vi ret hurtigt ud af, at de vinkede og hujede, fordi vi var i gang med at køre et levende pilehegn ned med campingvognen. Da de endelig fik os stoppet, lå hegnet fladt ned på jorden med et hjul fra en campingvogn solidt placeret ovenpå.

Sikke en masse vi kom i snak med i løbet af kort tid og der var masser af hjælpere, da vognen skulle skubbes på plads – sikkert fordi de var bange for, at vi ville prøve at manøvrere yderligere vha. bilen. Når jeg tænker over det var en af dem vist lidt nervøs for fronten af sin Ford Mondeo.

Nu skal det lige nævnes, at man ligger meget tæt og der er ikke meget plads at komme ind på – specielt ikke når et par fastliggere har placeret deres fortelt på det område der skulle sikre god plads til at få taget svinget rigtigt. Det ændrer dog ikke ved, at vi blev en erfaring rigere – hold godt øje med spejlene når du svinger ind på trang plads, for campingvognen skærer hjørner.

Nu er det så spændende at se hvad vi kan vælte på mandag når vi fortsætter ned gennem Jylland.

Fredag – fødselsdag – lavede det jeg er bedst til hele dagen – absolut ingenting. Ungerne har nu fattet konceptet og er faldet i god snak med et par jævnaldrende fra naboteltet. Faktisk er Andreas flyttet hjemmefra – han overnattede i naboens fortelt med hans nyeste bedste ven. Derudover er det vist lidt spændende at Jesper (ham drengen som ældes med rekordfart) er på pladsen, så ham har de snakket en del med.

IMG_7740Så er der også noget med nogle piger, men her kniber det lidt mere med at få noget fornuftigt ud af de her pre-teen drenge.

Vi selv tilbragte aftenen i naboteltet med nogle rigtig søde mennesker, som i øvrigt også gav en hjælpende hånd da forteltet skulle op torsdag aften.

Nok om det – vejret er fantastisk i dag – sol og næsten ingen vind. Skal nydes ved hav eller pool.