Endnu to kapitler er nu på plads, i fortællingen om vores nye liv som ægte campister i det danske land.

Som jeg skrev sidst er vi i år ægte campister, men hvad er forskellen ? Konklusionen må være, at hvis man gider køre flere hundrede km med 80 km i timen og 1½ tons på krogen – så er man en ægte campist – eller bare meget tålmodig !

Dag 2 blev i store træk brugt på farten. En tur til Råbjerg Mile er jo oplagt når det blæser en halv pelikan, specielt hvis man ønsker at finde ud af hvor mange hulrum mennesket har og hvor meget sand der kan være i dem.

Videre til Kaffe hos fætter Ulrik og derefter en tur til Grenen.

IMG_1276Det er i øvrigt utroligt, at ens unger slet ikke kan se det fascinerende i at stå med fødderne i pissekoldt vand ,og stiv kuling i nakken, mens man fortæller dem, at nu kan de ikke komme længere nordpå i Danmark.

Opholdet blev kortvarigt – vi nåede samme Sandorm tilbage, som den vi kom ud med!

Næ – Så virkede det der med at klatre i gamle bunkere en del mere interessant.

Tilbageturen gik ind gennem Skagen by, for nu skulle vi dæl´me se alle de kendte som kommer til Skagen i uge 29. Det er vel ikke uden grund man kalder uge 29 for Hellerup ugen, men noget siger mig de er taget til syden i stedet – der var ikke et øje !!!

Fik jeg skrevet at det igen i dag blæser en pelikan !

Dag 3 fik en masse praktiske ting på plads. Forleden fik vi købt noget af det røde og noget af det grønne og i dag kom de i vognens toilet i den rigtige rækkefølge. Dermed er toilettet funktionsdygtigt og der skal ikke herske tvivl om at nattepisseriet bliver en del sjovere end de forgangne nætter.

Nu frygter jeg med gru første gang det skal tømmes – der er med sikkerhed noget jeg ikke har taget højde for – og konsekvenserne er skræmmende.

Også vognens varmesystem er der nu 100% styr på, og det er nødvendigt for, som jeg måske ikke fik skrevet, blæser det en del.

Ungerne er afleveret hos hhv. Moster og Mormor til et par dages mikroferie, så nu er vi to gamle helt alene hjemme. Fjernsynet virker fortsat ikke – vi har desværre fået lagt vognen i et radiodødt hul, så vi kan på et tidspunkt blive nødt til at snakke sammen. Hvad pokker bliver dog det næste ?

Fik i øvrigt ros i dag. Mødte lige ham der har lejet os vognen og han roste vores fortelt.

De havde selv opgivet at sætter deres op i søndags fordi det blæste for meget. Vi fik vores op, men han kunne selvfølgelig heller ikke se den mellemregning hvor Lone, Oliver og Andreas klamrede sig til hvert sit teltben, mens jeg forsøgte at få pløkker nok i til de ikke fløj væk.

Men nu står det – og itv. Ser det ud til, at det har tænkt sig at blive stående. At det så ikke kan bruges efter kl. 15 fordi der er pissekoldt er en helt anden sag. Nå ja – fik jeg skrevet det blæser en del ?